Sport

Sport

Veel mensen kunnen door een stoornis en/of beperking niet deelnemen aan reguliere sportactiviteiten. Voor hen bieden wij een divers sportaanbod. Plezier in samen sporten/bewegen is het uitgangspunt. De extra factoren, de kracht van sport, worden meegenomen in de begeleiding. Sociale vaardigheden, het verbeteren van de motorische ontwikkeling en het vergroten van het zelfvertrouwen spelen een belangrijke rol, maar staan niet omschreven in een zorgplan zoals dit bij het zorgaanbod wel het geval is.

 

De groepen bestaan uit acht tot tien kinderen per groep, met minimaal één bewegingsagoog. Regelmatig werken we samen met stagiaires van verschillende sportopleidingen, waardoor twee begeleiders op de groep aanwezig zijn.

 

Nieuwe activiteiten opzetten

 

Wanneer er voldoende vraag in een regio is zetten wij de activiteiten op. Dit gebeurd door het bundelen van persoonlijke aanvragen of op verzoek van gemeenten en/of welzijnsorganisaties. Twijfel niet en meldt ons wanneer u een sport mist in uw regio, samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden om iets op te zetten.

Activiteiten & nieuws

    > Meer nieuws