Logeerweekenden

Logeerweekenden

Zorg in Beweging biedt verblijf in weekenden en schoolvakanties, op onze prachtige locatie in Hollandsche Rading. Een rustige bosrijke omgeving met een basketbalveld, sportzaal, groot par en speeltuin op het terrein.

 

Activiteiten

kampvuur, bosspelen, samen koken, basketbalveld, voetbalveld, sportzaal, groot park, avondspelen in het bos, BBQ'en, boomhut bouwen, timmeren. Het programma is vrij in te delen naar de mogelijkheden en leeftijden van de deelnemers.

 

In de omgeving van...

Klimbos, midgetgolf. mountainbiken, loosdrechtseplassen, Spelekids,

 

Begeleidingsintensiteit

 

Een groep bestaat uit maximaal 8-10 kinderen. Per groep zijn er twee begeleiders aanwezig. De begeleiders hebben allemaal een zorggerichte opleiding. Wij werken veel met bewegingsagogen, dit biedt ons de mogelijkheid een actief programma aan te bieden.

 

Inschrijven

 

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw vraag en onze mogelijkheden te bespreken.

kortdurend verblijf is een zorgfunctie. U kunt dit inkopen bij Zorg in Beweging wanneer u beschikt over een indicatie kortdurend verblijf via WLZ-PGB of via deeltijdverblijf binnen de samenwerkende gemeentes in 't Gooi en Vechtstreek.

 

Logeerweekenden

De meeste kinderen hebben een indicatie voor 1x per 4 weken. 13x per jaar. Sommige kinderen komen 1x per 2 weken. In een vast ritme, maakt dat uw kind in een vaste groep komt.

Activiteiten & nieuws

    > Meer nieuws