Bussum

Bussum

Het grootste aanbod aan opvangmogelijkheden bieden wij in Sportcentrum De Zandzee in Bussum. Hier nemen diverse groepen deel aan de activiteiten. Op woensdag en donderdag wordt vervoer door ons geregeld van het speciaal onderwijs naar De Zandzee. Op zaterdagochtend worden de kinderen en jongeren door ouders zelf naar de locatie gebracht. Op deze locatie beschikken we over een zwembad en een sportzaal. In een vaste, wekelijks terugkerende structuur worden drie activiteiten in dit dagdeel aangeboden. Een zaalactiviteit, begeleid 'vrij' zwemmen en een spelactiviteit in het therapiebad. Wekelijks is een activiteit gericht op een thema, als samenwerken, grenzen aangeven, doorzettingsvermogen etc. De andere activiteit is gericht op sport en spel, waarbij thema's als winnen/verlies, samen spelen etc. aan bod komen.

 

De groep bestaat uit ongeveer acht kinderen met twee begeleiders. We kijken altijd of de mogelijkheden van het kind aansluit bij de rest van de groep, zodat er geen te grote leeftijdsverschillen en grote verschillen in stoornis/beperking onstaan binnen één groep

Sport & Spel opvang Bussum

 

Waar: Sport Centrum de Zandzee, Struikheiweg 14, Bussum

Wanneer:

Woensdag middag (4-18 jaar)

Donderdag middag (12-18 jaar)

Zaterdag morgen (6-12 jaar)

Zaterdag morgen (12-18 jaar)

 

Voor: Kinderen met een stoornis/beperking (ADHD, ASS, verstandelijke beperking) Van de genoemde leeftijden kan iets afgeweken kan worden.

De opvang met persoonlijke ontwikkelingsdoelen voldoet aan de beleidsregels van de AWBZ-functie begeleiding en kan hiermee bekostigd worden vanuit een persoonsgebonden budget (PGB).

 

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om uw vraag en onze mogelijkheden te bespreken. Direct inschrijven kan ook door het inschrijfformulier begeleiding te downloaden.

Activiteiten & nieuws

> Meer nieuws