Links

Links

Hieronder een overzicht van organisaties waar Sport & Bewegen Support mee samenwerkt en een aantal organisaties die u de nodige informatie kunnen verschaffen.

 

Contacten en opdrachtgevers en samenwerkingspartners

 

RIBW  Gooi en Vechtstreek | www.ribwgooi.nl

In samenwerking met de afdeling gespecialiseerde begeleiding, jeugd en opvoeding, bieden we begeleiding aan jongeren bij fitness. Deze afdeling van het RIBW is gespecialiseert in opvoedondersteuning van met namen kinderen met ADHD en stoornissen binnen het autistisch spectrum.

 

De Mozarthof, school voor ZML | www.mozarthof.nl

Op deze school bieden wij op dinsdag een opvang mogelijkheid. Veel kinderen van deze school maken gebruik van ons aanbod. De Mozarthof is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen.

 

SRO Amersfoort | www.sro.nl

Namens de SRO voeren we Club extra uit in Amersfoort, voor kinderen met een stoornis binnen het autistisch spectrum.De sport en recreatie organisatie van Amersfoort. Voor beheer accomodaties, sportontwikkeling en vele andere sportgerelateerde zaken.

Sherpa. | www.sherpa.org

In opdracht van Sherpa begeleiden we de zwemactiviteit van het logeerweekend op de Trappenberg in Huizen. Ook begeleiden we clienten van hen tijdens dagbesteding. Sherpa is een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt op gebied van wonen, werken, dagbesteding, vrijetijd en behandeling.

 

Philadelphia Zorg | www.philadelphia.nl

In Almere bieden we namens Philadelphia Zorg individuele begeleiding. Philadelphia begeleid mensen met een beperking op gebied van wonen, werken, dagbesteding.

accomodaties Zorg in Beweging |

Sportcentrum de Zandzee Bussum

Van Haren Sport en Wellness Hilversum

Club Sportive, Hilversum

Squash en Wellness Bussum

Van Rheenen Sport, Almere

Sport en Wijkcentrum de Brink, SRO, Amersfoort

Sporthal Waterwijk, Almere

Sporthal Phoenix, Laco, Mijdrecht

 

Sportservice Noord Holland & Midden Nederland | www.sportservicemiddennederland.nl & www.sportservicenoordholland.nl

Sportservice NH en MN zijn voor ons zeer goede contacten als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe sportmogelijkheden voor mensen met een stoornis / beperking.

Sportservice is een centraal orgaan in die per regio over veel informatie beschikt op het gebied van sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Een perfect startpunt voor een goed sportadvies.

 

LFB | http://www.lfb.nu/

LFB is een belangenorganisatie voor en door mensen met een beperking. In samenwerking met het LFB werken we mee aan hun cursus 'Samen Sterker door dik en dun'. De LFB komt op voor de belangen van mensen met een beperking en biedt diverse cursussen aan.

 

 

Informatief

 

Nederlandse Vereniging voor Autisme | www.autisme.nl

Nederlandse Vereniging voor Autisme is een vereniging voor mensen met autisme, hun ouders, partners en voor alle anderen die geïnteresseerd zijn in autisme. U vindt hier veel informatie over autisme en aanverwante contactstoornissen.

 

MEE Utrecht, Gooi en Vechtstreek | www.mee-ugv.nl

MEE ondersteunt bij leven met een beperking. Alle vormen van informatie en begeleiding. Handig om de juiste wegen te vinden in de zorg.

 

Nationale Hulpgids | www.nationalehulpgids.nl (voorheen Zoek PGB Zorg)

Een informatieve site met veel uitwisseling tussen zorgaanbieder en zorgvragers. Een goede plek om particuliere zorgaanbieders te vinden.

 

Per Saldo | www.pgb.nl

Met bijna 25.000 leden is Per Saldo dé belangenvereniging van en voor mensen die verzorging en begeleiding nodig hebben en die dit zelf willen regelen met een persoonsgebonden budget (pgb).

Activiteiten & nieuws

> Meer nieuws