Aanmelden

Aanmelden

 

Aanmelden zorgaanbod en therapie & trainingen

 

Aanmelden als nieuwe klant voor ons zorgaanbod(begeleiding, opvang, verblijf) of de therapie en trainingen, kan op verschillende manieren. U kunt dit doen via de e-mail; info@zorginbeweging.nl of u kunt een telefonische afspraak maken. (06-17452792) Wanneer u weet waarvoor u zich wilt aanmelden, dan kunt u hieronder het juiste formulier digitaal  invullen, printen, ondertekenen en opsturen.

 

Bij een nieuwe aanmelding volgt een intake gesprek, waarin we de vraag en de mogelijkheden naast elkaar leggen. Tijdens het intakegesprek willen we altijd graag kennis maken met uw kind, om zo een goede inschatting te kunnen maken welke begeleidngsvorm geschikt is. Aan het einde bieden we u een advies aan. Wanneer u gebruik wilt maken van het aanbod, dan sturen we u de inschrijformulieren toe.

 

Aanmelden voor dagopvang en kampen in de vakanties;

Bent u een nieuwe klant en we heben nog geen zorgovereenkomst en clientoverdracht, dan nemen we contact met u op voor een intake gesprek.

download aanmeldingsformulier

 

 

 

Aanmelden voor de sportactiviteiten

 

Wanneer u of uw kind wilt deelnemen aan de sportactiviteiten, dan bent u, op afspraak, altijd welkom voor een proefles. tel:06-17452792 of info@zorginbeweging.nl Na de les bespreekt onze medewerker met u, of de activiteit en groep geschikt is.

U kunt het inschrijfformulier downloaden, invullen en mailen. Wij vullen het formulier verder in en nemen het formulier de eerst volgende les mee, voor ondertekening.